lucrari de instalatii tehnico-sanitare de gaze si frigo-tehnice, montaj si reparatii: centrale termice, boilere, calorifere, aragazuri
instalatii tehnico-sanitare
Lucrari de instalatii tehnico-sanitare de gaze si frigotehnice

centrale termice, boiler, instalatii tehnico sanitare, calorifereRuady Service executa o gama variata de lucrari tehnico-sanitare si frigo-tehnice ce indeplinesc cele mai exigente cereri ale clientilor sai.

Societatea noastra efectueaza lucrari de instalatii tehnico-sanitare de gaze si frigo-tehnice, montaj si reparatii: centrale termice, boilere, calorifere, aragazuri, obiecte sanitare, coloane, robineti, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere.

Centrale termice:
Randamentul si eficienta încalzirii depind de centrala termica folosita, de proiectarea corecta, de instalatia de încalzire, de tipul acesteia si de randamentul componentelor. O parte din puterea centralei e utilizata la producerea apei calde menajere.

Un factor important este amplasarea centralei termice luandu-se in calcul locatia racordului la reteaua de distributie a gazelor, reteaua de apa rece, reteaua de curent electric si alternativele în evacuarea gazelor arse si aspirarea aerului proaspat necesar arderii (sistem cunoscut ca "tiraj fortat" - singurul admis în cazul apartamentelor de bloc). În cazul caselor unde exista sisteme de evacuare cu cos de fum, dar si prize de aer proaspat corect dimensionate, centralele termice pot fi alese în varianta " tiraj natural".

Experienta personalului nostru si calitatea centralelor termice folosite cat si a conceperii sistemului si a executiei recomanda societatea Ruady Service ca o buna solutie pentru aceasta alternativa energetica ce se va dovedi in timp mult mai avantajoasa din punctul de vedere al costurilor.


home - despre noi - portofoliu - servicii curierat / transporturi - instalatii - servicii curatenie - amenajari - contact